18 Ocak 2017 Çarşamba

Balon Süsleme Teknikleri Nasıl Yapılır? Balon Süsleme Malzemeleri Nelerdir?

Balon Süsleme Teknikleri Nasıl Yapılır? Balon Süsleme Malzemeleri Nelerdir?


Balonlar hepimizin bir süsleme aracı olarak kullandığı eşyalardan birisidir. Peki balon süsleme teknikleri nelerdir? Bu yazımızda sizlere balon süsleme teknikleri konusunda önemli bilgiler vereceğiz

Balon süsleme teknikleri nerelerde kullanılır?


Organizasyonların vazgeçilmez  süslerinden olan balonların birbirinden farklı bir balon süsleme teknikleri vardır. Bir çok yardımcı malzemenin de kullanıldığı bu süsler ile siz de düzenlediğiniz organizasyonlara renk katabilirsiniz.

Yol Tagları Balon Süsleme Teknikleri



Balon süsleme teknikleri arasında en çok tercih edilen süsleme yöntemlerinden birisidir Yol Tagları. İzlediğiniz yarışlardaki bitiş çizgileri genellikle bu yöntem kullanılarak süslenir. Örneğin gittiğiniz bir organizasyonun giriş kapısındaki süsleme de yol tagları adı verilen balon süsleme teknikleri ile yapılır.

Nazar Boncuğu Balon Süsleme Teknikleri




Mavi , beyaz ve sarı balonlar kullanılarak oluşturulan nazar boncuğu şeklindeki balon süsleme teknikleri genellikle sünnet , düğün gibi organizasyonlarda sıkça tercih edilmektedir. Çok büyük boyutlarda nazar boncuğu yapılabilen bu balon süsleme tekniği ile organizasyonlarınızda şık bir ambiyans oluşturabilirsiniz.

Kalp Balon Süsleme Teknikleri


Konuyla ilgili görsel linki (Bulduğumuz görselin genişliği minimum 900 olmalı.)

Kırmızı balonlar kullanılarak oluşturulan devasa kalpler düğün ve doğum günü gibi organizasyonlarınıza renk katacak misafirlerinizi memnun edecektir. Balon süsleme teknikleri arasında en bilinen ve en basit tekniklerden birisi olan balonlardan kalp oluşturma düğün ve doğum günü tarsi organizasyonlarda oldukça sık tercih edilmektedir. Her isteğe her zevke uygun büyüklükte balonlardan yapılan kalpler özellikle kadınların çok hoşuna gitmektedir.

Harfler ile İsim Yazdırma Balon Süsleme Teknikleri



Şekilli balonlar kullanılarak yada aynı boyuttaki bir çok balon birleştirilerek yapılan harf balonlar düğün ve doğum günün organizasyonlarında çok fazla tercih edilmektedir. Balon süsleme teknikleri içerisinde en çok kullanılan teknikler arasında yer alan balon harfler ile isim yazdırma organizasyonlarınıza her zaman renk katacaktır. İstenilen her renk ve boyutta yapılabilen balon harfler balon süsleme teknikleri içerisinde vazgeçilmez bir yere sahiptir.

Organizasyonların Vazgeçilmez Süsü Balonlar


Yazının bir çok yerinde vurguladığımız gibi balonlar organizasyonlarınız için çok önemli bir süsleme aracıdır.  Balon süsleme teknikleri konusunda günümüz teknolojisi ile birlikte artık çok iyi bir ilerleme kaydedilmiş kullanılan malzemelerin sağlamlığı artış ve fiyatları her geçen gün daha da ucuzlamıştır. Balon süsleme teknikleri arasından organizasyonunuza en uygun olanı seçmek organizasyon ambiyansı açısından çok önemli bir yere sahiptir.




Bu yazıyı paylaşabilirsiniz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sade TürkçeBlogger·Teması Temanın Tasarımcısı